Contact

U kan de school contacteren via de volgende kanalen:

- Directie:
Tally Nuytten:
mail: directie@sintjozefov4.be

- Secretariaat:
tel: 03 432 02 20
mail: info@sintjozefov4.be

- Hoofdingang van de school:
Sint-Jozef OV4
Sint-Jacobsmarkt 38
2000 Antwerpen

 

Inschrijven/Opendeur

 

Tijdslijn van de aanmeldings- en inschrijvingsprocedure:

1. Oefenperiode aanmeldingssysteem tot 1 maart 2019 om 20u. via deze link.
2. Vrije plaatsen bekend maken op donderdag 28 februari 2019.
3. Voorrangsperiode (Broers/zussen/kinderen van een zelfde leefeenheid en kinderen van personeel): van maandag 11 maart 2019 om 8u30 tot vrijdag 22 maart 2019 om 16u.
4. Vrije plaatsen bekend maken op donderdag 21 maart 2019.
5. Aanmeldingsperiode: van maandag 25 maart 2019 - 10u tot woensdag 27 maart 2019 – 24u
6. Berichtgeving rond resultaten aanmelden: ten laatste op vrijdag 29 maart 2019. De wachttijd tot melding van het resultaat wordt beperkt gehouden. Leerlingen die in aanmerking komen voor een plaats krijgen bevestiging en meteen een moment voor afspraak om in te schrijven.Er wordt een leesbevestiging gevraagd. Indien we de dag voor de start van inschrijvingsperiode (1/04/2019) nog geen reactie hebben gekregen (een leesbevestiging is immers niet volledig waterdicht), dan zal de school telefonisch contact opnemen.
7. Inschrijvingsperiode: start op maandag 1 april 2019 om 8u30 en loopt tot dinsdag 7 mei 2019 om 16 u.. Indien op 7 mei 2019 geen effectieve inschrijving werd gerealiseerd of hiervoor geen afspraak werd gemaakt, wordt de volgende volgens de volgorde op de lijst van niet-gerealiseerde inschrijvingen uitgenodigd tot inschrijving.
8. Start vrije inschrijvingen: vanaf woensdag 8 mei 2019 om 8.30u.
9. Klachten kunnen gemeld worden aan de directie van de betrokken school. In 2de instantie kan men beroep doen op de disfunctiecommissie via de LOP-deskundige als neutraal persoon. De klacht moet binnen de vijf schooldagen na de toekenning van het resultaat gemeld worden. Binnen de 2 schooldagen na ontvangst van de klacht komt deze commissie samen om de klacht te behandelen en een antwoord te bieden.
10. Tot en met de 5de schooldag van oktober kan een geweigerde leerling opgebeld worden indien er een plaats vrij komt volgens de volgorde op de lijst van niet-gerealiseerde inschrijvingen.

 
 
Inlichtingen/Schoolreglement:
 
Indien u inlichtingen wenst over onze school, dan kan u dit kenbaar maken via het mailadres info@sintjozefov4.beIndien u inschrijft, dan betekent dit dat u akkoord gaat met het schoolreglement, wat u hier kan raadplegen: Schoolreglement
 
 

Opendeur:

Wilt u onze school wat beter leren kennen? 
Woont u in de buurt en heeft u zich wel eens afgevraagd hoe de school er vanbinnen uitziet? 
Gaat uw zoon of dochter al naar onze school en wilt u de leerkrachten en andere ouders (nog eens) een keertje ontmoeten? Kom dan zeker langs op onze allereerste opendeurdag op zaterdag 16 februari 2019. Neem uw smartphone of agenda en noteer het alvast: vanaf 13u tot 17u bent u van harte welkom en staat ons volledige team voor u paraat. We organiseren een demonstratie en stellen verschillende schoolwerken tentoon. Tevens organiseren we vier infosessies  (13u – 14u – 15u - 16u) voor leerlingen - en natuurlijk hun ouder(s) - die interesse hebben om zich in onze school in te schrijven. Even een pauze? Aan zeer democratische prijzen kunt u tussen het rondwandelen door iets eten en drinken in onze winterbar. Om een infosessie bij te wonen, schrijft u zich ten laatste een week op voorhand (8 februari 2019) in. Dit kan via deze link. De infosessies zijn identiek aan elkaar dus het is niet nodig om voor meer dan 1 sessie in te schrijven. U bent natuurlijk ook los van deze infosessies welkom. We voorzien een handig wegplannetje zodat u niet verdwaalt in onze school. Heel graag tot dan!

 

 

Ontwerp: Koen van Goethem, Development: Michiel Lucas